Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ LED!
 
 
 
 

Επιγραφές Led

 
Στις ηλεκτρονικές επιγραφές led έχουμε δύο κατηγορίες:

Με σταθερά μηνύματα ή σχέδια και αποτελείται από ειδικά led που τοποθετούνται στην πινακίδα και σχηματίζουν την λέξη ή το σχέδιο με πυκνή διάταξη led, για την καλύτερη εμφάνιση του θέματος μέρα-νύχτα. Διατίθενται σε πέντε χρώματα (λευκό – πράσινο – κόκκινο – μπλέ – κίτρινο) υψηλής φωτεινότητας, με εσωτερικό control εφέ κίνησης (άψε σβήσε), ή με εξωτερικό control, που σας δίνει την δυνατότητα ασύρματης αλλαγής του προγραμματισμού των εφέ κίνησης αναβοσβησίματος.

Οι ηλεκρονικές επιγραφές - led, οι οποίες αποτελούν τον πιο ελκυστικό και αποτελεσματικό τρόπο προβολής της επιχείρησής σας.

Αναφέρονται ως επιγραφές κυλιόμενων μηνυμάτων, γιατί προβάλλουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις προσφορές σε κυλιόμενα μηνύματα με διάφορα εφέ κίνησης. Οι ηλεκτρονικές επιγραφές μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πληθώρα επαγγελματικών χώρων. Διατίθενται σε πέντε χρώματα (λευκό – πράσινο – κόκκινο – μπλε – κίτρινο) RGB υψηλής φωτεινότητας, για μηνύματα ευανάγνωστα ακόμα και σε ηλιοφάνεια.

Ευκολία στην γρήγορη αλλαγή μηνυμάτων με χρήση υπολογιστή μέσω usb ή wifi.
Συνοδεύονται από ευέλικτο πρόγραμμα λογισμικού, που εγκαθιστούμε στον υπολογιστή σας καθώς και εκμάθηση του. Προγραμματίστε την επιγραφή σας όπως εσείς θέλετε, μέσα απο την μεγάλη ποικιλία των εφέ κίνησης, του χρόνου παραμονής των μηνυμάτων, των διαφορετικών γραμματοσειρών και την ένδειξη Ημερομηνίας – Ώρας ανάλογα με το μέγεθος μπορείτε να βάλετε και έτοιμα σχέδια.

Με την τοποθέτηση μιας ηλεκτρονικής επιγραφής επιτυγχάνεται άμεση διαφήμιση των προϊόντων του καταστήματος συμβάλλοντας στην αύξηση νέων πελατών.

 
 
 
 
 
 
Επιγραφές Κένταυρος
 
Πέτρου Ράλλη 222
184 54 Νίκαια - Πειραιάς
 
Τηλέφωνο: +302104950850
 
Φαξ: +302104977322