Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ!
 
 
 
 

Φωτεινές επιγραφές

 
Οι φωτεινές επιγραφές είναι οι πιο διαδεδομένες και προσιτές λόγω της τιμής τους. Μπορούν να κατασκευαστούν σε διάφορα σχήματα ή σχέδια της αρεσκείας σας (τετράγωνες, παραλληλόγραμμες, οβάλ, στρογγυλές κ.α.)

Οι φωτεινές επιγραφές αποτελούνται από ένα μεταλλικό πλαίσιο ως πλάτη της επιγραφής και από ένα προφίλ αλουμινίου περιμετρικά, που συνδέει την πλάτη με το υλικό της όψης, το οποίο μπορεί να είναι: πρεσαριστά plexiglass, ίσια plexiglass, πολυκαρμπονικά, βινύλιο (εύκαμπτο υπόστρωμα), έτσι ώστε να μας δίνεται η δυνατότητα της ενιαίας επιφάνειας.

Ο φωτισμός είναι τεχνολογίας Led και ανάλογα με τον τύπο της φωτεινής επιγραφής, αλλά και από led module, τα οποία τείνουν να κυριαρχήσουν ως πηγή φωτισμού, διότι είναι οικονομικά στην κατανάλωση φωτισμού.

Οι φωτεινές επιγραφές συνήθως αναγράφουν ως σήμανση το όνομα του καταστήματος ή κάνουν αναφορά στα προϊόντα που διακινούνται και σε κάθε άλλη πληροφορία που ενδιαφέρει τους εν δυνάμει πελάτες.

Τα δημιουργικά επάνω στις προσόψεις είναι από επώνυμα φωτεινά χρωματιστά αυτοκόλλητα ή έχουν κατασκευαστεί με ψηφιακή εκτύπωση (3M, Oracal, Intercoat). Η διάρκεια ζωής τους εξαρτάται από τον τύπο και την επεξεργασία.

Οι φωτεινές επιγραφές είναι σαν τις συνήθεις πινακίδες σήμανσης και μπορούν να τοποθετηθούν στην πρόσοψη της επιχείρησής σας, σε ταράτσες, εσωτερικούς χώρους, ειδικούς στύλους ή πυλώνες, στην πρασιά της εταιρίας σας. Έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και χαμηλό κόστος συντήρησης.

 
 
 
 
 
 
Επιγραφές Κένταυρος
 
Πέτρου Ράλλη 222
184 54 Νίκαια - Πειραιάς
 
Τηλέφωνο: +302104950850
 
Φαξ: +302104977322